Verdiskapning i fokus | 3 |
Alger kan bli mat til laksen | 5 |
Forsket fram en sunnere juice | 6 |
Klippfisk og holdbarhet | 7 |
Vekk med solsmaken! | 8 |
Poteten – ingen varm potet | 9 |
Gasspute gir bedre holdbarhet | 10 |
Mindre svinn med større smolt | 11 |
Rask bløgging gir bedre kvalitet | 12 |
Hva styrer barns matvaner? | 13 |
Like mye kalorier – ulik vekt | 14 |
Muskuløs av krill | 15 |
Reduserer saltet i maten | 16 |
Torsken får sitt miljøregnskap | 17 |
Jobber som lusespiser | 18 |
Stadig mindre fisk i fôret | 20 |
Ny test for DNA-sporing | 21 |
Lav temperatur – lang tid | 22 |
Gull fra havets sølv | 23 |
Flere trålerfisker overlever | 24 |
Kan gi karpen bedre helse | 25 |
Nye matvarer fra lam og sau | 26 |
Laks med bedre hjertehelse | 27 |
Hjelper med problembakterier | 28 |
Næringa må ta større ansvar | 29 |
Klippfisk stagnerer i Brasil | 30 |
Immunsystemet svekkes | 31 |
Produktsuksess med sjekklister | 32 |
Kan avles for tilvekst og helse | 33 |
Stor smolt lager mer sunt fett | 34 |
Restråstoff – ny proteinkilde | 35 |
Høyt trykk på maten | 36 |
Tallenes tale | 37 |
Nofimas samfunnsoppdrag | 38 |