Nofima AS | Næringsnytte 2015 - page 4

nærings
nytte 2015
nofima.no
32 eksempler på at
forskning lønner seg
Mobiliserer for snøkrabbe............................................. 5
Bakteriekontroll = økt kvalitet...................................... 6
Riktig fôr halverte dødeligheten.................................. 7
Kvalitet trumfer norsk vare........................................... 8
Optimisme for marine arter......................................... 9
Folkehelse tatt på kornet............................................ 10
Næring til deg og din tarmflora................................. 11
Laks fra nord populær i sør......................................... 12
Mulighetenes klippfisk-marked ................................ 13
Bedre prosessering reduserer tap............................ 14
Har utviklet nitrogenmåler.......................................... 15
Uthvilt torsk best .......................................................... 16
Kan produsere tørrfisk inne........................................ 17
Samarbeid styrket PD-funn........................................ 18
Økologisk for storhusholdning .................................. 19
Markant dyrere å produsere laks.............................. 20
Topp kvalitet på dagsorden ....................................... 21
Stort skritt i moderne avl............................................ 22
Hva er nok omega-3 for laksen?............................... 23
Bankekjøtt mot benskjørhet...................................... 24
Mye å hente på bedre håndtering ......................... 25
Lær å smake selv.......................................................... 26
Tjener mer på samme type fisk................................ 27
Prima råd fra pølsemakeren....................................... 28
HSMB: Flere brikker på plass...................................... 29
Forbedringer basert på kunnskap ............................ 30
Sauer er ålreite – også på smak................................ 31
Effekter av rettslig rammeverk................................. 32
Hva vet vi om broccoli................................................. 33
Næringsnyttig fargemåling......................................... 34
Lave dryppetap for laks............................................... 35
Nye veier i bryggerikunsten....................................... 36
Tallenes tale.................................................................... 37
Nofimas samfunnsoppdrag........................................ 38
4
1,2,3 5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,...40
Powered by FlippingBook