Forskning som nytter og skaper verdi | 3 |
Laksen holdbar i 20 dager | 7 |
Store tap på variabel kvalitet | 8 |
Måler kvalitet, sparer penger | 9 |
Laks som ikke frister lus | 10 |
Det er næring i ferdigmat | 11 |
Listeria fjernes med vanndamp | 12 |
Pakkemetode avgjør stekefarge | 13 |
Ny oppdrettsrevolusjon? | 14 |
Bedre holdbarhetsmåling | 15 |
Vil ha høns tilbake på menyen | 16 |
Proteiner påvirker fôrstyrke | 17 |
22 % ekstra for krokfanget | 18 |
Jakter på perfekte syltebær | 19 |
Bedre kontroll på laksen | 20 |
Store ringvirkninger av havbruk | 21 |
Ny metode dreper smittestoffer | 22 |
Fullkorn mot bakterier | 23 |
Forstår fiskehelse via genene | 24 |
Stopper torskens kjønnsmodning | 25 |
Håndbok i levendelagring | 26 |
Kontroll på fiskeoljekvalitet | 27 |
Spekepølsa er i boks | 28 |
Får smaken på sjømatsuvenirer | 29 |
Hvilken mat gjør deg mettest? | 30 |
Fryktløs fisk best i oppdrett | 31 |
Viktigst å unngå lakselus | 32 |
Beta-glukan og immunforsvaret | 33 |
Tall som gir retning | 34 |
Smakssamspill i måltid | 35 |
Søker optimal laksediett | 36 |
Ringnotflåten kan øke inntjeningen | 37 |
Fiskelykke på tube | 38 |
Tallenes tale | 39 |